Lokation:

Lige fra det sted i befinder jer eller har lyst til at starte jeres tur.

Hvornår:

Skraldemissionen afholdes i uge 24 fra d. 13-19 juni. I vælger selv dagen og hvad tid på dagen, I laver jeres aktivitet.

Distancer:

ALLE KAN VÆRE MED!! I bestemmer selv distancen. I kan vælge at snøre gå-eller løbeskoene, tage cyklen, gå en tur ved stranden eller i skoven – ALT TÆLLER.

Vi støtter et godt formål:

LEG og fysisk aktivitet er vigtig for både børn, unge og ældre. Vi har valgt at støtte Legeheltene, som LEGER fysisk aktivitet ind i hverdagen hos indlagte børn på de danske børneafdelinger.

Beskrivelse:

Kom med til årets SKRALDEMISSION – Et motionsvent hvor vi passer på naturen I uge 24 sætter vi fokus på vores dejlige natur. Det gør vi med et stort motionsevent, hvor vi både er aktive, samler skrald ind undervejs og støtter Legeheltene, der skaber aktiv leg for indlagte børn på de danske børneafdelinger I vælger selv det sted hvor I gerne vil samle skrald eller gøre stedet mere rent og I bestemmer også selv hvornår i uge 24 I vil gøre det. I kan samle jeres klasse, jeres vej, jeres venner eller familie til en stor oprydningsdag, hvor vi alle giver en hånd med at holde vores natur flot og ren. I kan vælge at snøre gå-eller løbeskoene, tage cyklen, gå en tur ved stranden eller i skoven – ALT TÆLLER. Ved tilmelding vil I modtage en stor og flot medalje, som I kan hænge om halsen, for jeres aktive indsats. Vi håber I har lyst til at være med til at gøre en forskel.

Tilmeld løbet her

Startnummer/Diplom:

Startnummer modtager i Elektronisk ved tilmelding og diplomet kan I finde på eventsiden på Run2u.dk hvor I kan indtaste jeres samlede antal KG skrald, som I har indsamlet og efterfølgende printe ud.

 

I PRISEN ER INKLUDERET:

En mega SEJ og unik medalje

Diplom til udprintning efter din indsats

Kæmpe HIGH 5 fra alle dine venner og familie.

Gratis entre til Boulders som er en klatrepark for alle.

Overraskelser fra vores samarbejdspartnere.

Gratis billeder fra jer alle i begivenheden – Skraldemissionen 2022

Kæmpe fællesskab i begivenheden på Facebook, hvor I kan lykønske og fejre hinanden med likes og kommentarer.

 

HASHTAGS:

Brug gerne #junglerundk #skraldemissionen #vipasserpånaturen @junglerun.dk

Post meget gerne et par billeder eller video på vores Facebook begivenhed – “Skraldemissionen 2022”

 

VI SENDER ALLE MEDALJER UD AF TO OMGANGE:

  1. AFSENDELSE ER TORSDAG 26 MAJ
  2. AFSENDELSE ER TIRSDAG 7 JUNI

ALLE DER ER TILMELDT INDEN 26 MAJ VIL KOMME MED I 1. AFSENDING.

VI GLÆDER OS!