Teamet bag Junglerun

Vi hedder Janni og Thomas, vi er gift og sammen har vi 2 dejlige børn – Marius på 6 år og Olivia på 4 år. Vi er teamet bag familieløbet Junglerun.
Idéen om løbet kom efter en masse gode løbeoplevelser sammen. Junglerun opstod derfor af et ønske om at skabe gode løbeoplevelser for familier. Oplevelser man som familie kan have sammen.

Jeg (Janni) er uddannet fysioterapeut og har i mange år dyrket gymnastik, spillet fodbold og løbet diverse løb. At være fysisk aktiv har altid haft en stor betydning for mig, jeg har først og fremmest altid haft det sjovt med det jeg har lavet, jeg har fået skabt en masse sociale relationer og dermed nogle grundlæggende sunde vaner som har fulgt mig igennem hele livet og dertil hvor jeg er i dag. Vi ønsker med Junglerun at skabe fysisk aktivitet for børnefamilier, hvor der er fokus på at være AKTIVE SAMMEN, samvær og nærvær og hvor fysisk aktivitet bliver til en leg igennem de forskellige forhindringer/samarbejdsøvelser.

Jeg (Thomas) er uddannet i Forsvaret med speciale i Militær Fysisk Træning. Jeg har dyrket eliteidræt og har gennem en lang karriere, været vant til at bevæge mig i naturen. Jeg har oplevet på egen krop hvad det vil sige at have en god motorik og haft mange ekstreme oplevelser i naturen.
Vores sanser skærpes når vi er i naturen. Alt hvad vi ser, hører og lugter, bliver forstærket. Det betyder at oplevelser står mere tydligt i vores erindring. Og det er ofte de oplevelser vi mindes.

Vi glæder os begge rigtig meget til at bringe vores faglighed og erfaringer i spil til de kommende løb, hvor vi vil gøre alt for at give jer den bedste oplevelse sammen som familie.