Løbsinformation:

Forud for løbet, vil deltagerne modtage en mail med praktisk information. Her vil I kunne læse om parkeringsforhold, toiletforhold, forplejning mm.

Start/målområde:

Start og målområdet er indtegnet på kortet der bliver tilsendt med løbsinformation.

  • 0900 Stævnepladsen åbner.
  • 1000 praktisk information om løbet.
  • 1020 første heat bliver sendt afsted. Efterfølgende heat sendes afsted med 2 min. mellemrum. Der er 5 hold i hvert heat.
  • 1300-1330 udtrækning af lodtrækningspræmier.

Tidsplanen kan variere fra løb til løb, afhængig af hvor mange deltagere der løber.

Parkering:

Der vil være fri parkering ved start/målområdet. Der vil være afskiltning til familieforhindringsløb, Junglerun og der vil være officials til at hjælpe med at finde på plads.

Toiletforhold:

Der er toiletter i tilknytning til start/målområdet og disse vil også være markeret med Junglerun og familieforhindringsløb.

Mad og drikke:

Vi sørger for en vand og en banan i målområdet. Derudover vil der være mulighed for at købe kaffe, pandekager og is, ved nogle små foodtrucks.

Ansvar:

Junglerun gør opmærksom på at deltagelse i løbet er på eget ansvar. Junglerun sørger for at der er officials på alle forhindringer og at der er førstehjælpsudstyr i målområdet. Junglerun påtager sig ligeledes ikke ansvar for værdigenstande der enten bortkommer eller bliver beskadiget.

Foto og film:

Junglerun vil under løbet tage billeder og film af deltagerne og forhindringerne. Disse film og fotos, vil efterfølgende blive lagt op på vores hjemmeside og blive brugt i fremtidige reklamer for løbet.

Heat:

Holdene bliver sendt af sted i heat af 5 hold ( 10 mand) så der ikke opstår for meget kø ved forhindringerne. Der er 2 min. Mellem hvert heat. I skal holde jer til når I gerne vil løbe. Der vil blive annonceret hvis et heat ikke er fyldt og man kan komme med.

Varmt tøj:

Sørg for at have lidt varmt tøj med når I kommer I mål, så I ikke kommer til at fryse efter I har været ude på ruten. Der vil være mulighed for at stille sine ting i startområdet.

Vi glæder os til at se jer.

Tilmeld dig nemt det løb, som

er tættest på dig.

Jungle Run

Valbyparken, Tudsemindevej , 2450 København

Jungle Run

Nykøbing Falster, Nykøbing Falster, adresse tilgår, 4800 Nykøbing Falster

Jungle Run

Moesgaard strand, Strandskovvej 2, 8270 Højbjerg, 8270 Højbjerg

Jungle Run

Langesøvej 142, Morud, Danmark

Jungle Run

Rådmandshaven, Rådmandshaven, 4700 Næstved

Jungle Run

Holstebro kaserne, Dragonvej 1, 7500 Holstebro