Dato:

Søndag d. 3 september 2023 kl. 10.00

(Starttider for hvert enkelt hold findes under ”Deltagerlister” på junglerun.dk)

Lokation:

Moesgaard strand, Strandskovvej 2, 8270 Højbjerg

 

Tilmeld dig HER

Se mere på Facebook HER

 

Beskrivelse:

Kom med til årets sjoveste familieløb i Århus i de smukke rammer ved Moesgaard strand.

 

Junglerun er et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold. Ruten er ca. 4 km lang med 15 indlagte forhindringer/samarbejdsøvelser, som udfordrer børnenes motorik.

Holdene bliver sendt afsted i heat, så der ikke opstår for meget kø ved forhindringerne. De tidligst tilmeldte, får tildelt de laveste startnumre og bliver sendt afsted først. Tjek derfor jeres starttid under deltagerlister HER

Løbets primære formål, er at skabe fokus på aktiviteter som vi laver sammen, for derigennem at skabe stærke fælles bånd og oplevelser, som vi er sammen om. Vi ønsker samtidig at udfordre børnenes motoriske færdigheder gennem bevægelse, hvor både balance, koordination, styrke, stabilitet, koncentration og evnen til at samarbejde integreres. Vi vil gerne stimulere til mere bevægelse hos børnefamilier og især bevægelse som vi gør sammen, hvor fysisk aktivitet bliver til en leg.

Billetprisen er for et hold og dækker, medalje, gymnastikrygsæk og T-shirt til barnet samt overraskelser. Der kan tilkøbes ”Ekstra barn” hvis en voksen fx løber alene med 2 børn.

Praktisk information:

Følg med på Facebookbegivenheden: ”Junglerun Århus 2023” hvor vi løbende lægger information op frem mod løbet. I vil modtage en mail ugen inden løbet med praktisk information.

 

Vi glæder os til at se jer!

Glade Løbehilsner

 

Team Junglerun

Janni & Thomas