Lokation:

Lige fra det sted i befinder jer eller har lyst til at starte jeres tur.

Hvornår:

Halloween Run afholdes fra d. 28-31 okt. I vælger selv dagen og hvad tid på dagen, I laver jeres Uhyggelige aktivitet.

Distancer:

ALLE KAN VÆRE MED! Tag familie, venner eller klassekammeraterne med på den hyggeliste rute i jeres eget nærområde til årets Uhyggeligste Halloween løb. Find draculatænderne frem og snør jeres hurtige løbe/eller gå-sko og skab en uhyggelig og skræmmende tur. I vælger selv distancen, hvor I kan slutte turen af med den sejeste halloween medalje.

Vi støtter et godt formål:

LEG og fysisk aktivitet er vigtig for både børn, unge og ældre. Vi har valgt at støtte Legeheltene, som LEGER fysisk aktivitet ind i hverdagen hos indlagte børn på de danske børneafdelinger.

Beskrivelse:

Grib fat i knoglerne på familie, venner eller klassekammerater og vær med til årets Halloween Run, hvor vi løber for de indlagte børn på de danske børneafdelinger. I kan være med til at skabe den sjoveste, uhyggeligste og mest skræmmende tur med dem i kender og I bestemmer helt selv hvor og hvornår I vælger at gøre det.

For Halloween kalder nemlig på uhyggelige og skræmmende løbere – find derfor jeres mest Uhyggelige kostume frem, og snør jeres hurtige løbe/eller gåsko, og bevæg jer ud i naturen, lige fra det sted i ønsker og oplev den unikke stemning ved Halloween. Slut turen af med den SEJESTE Halloween medalje og en masse (U)hyggeligge snakke fra jeres tur.

Alle deltagere får en sej Halloween medalje, link til diplom og overraskelser fra vores samarbejdspartnere.

Diplom:

I vil 2 uger inden løbet modtage en mail med praktisk information samt et link til diplom, som i selv kan udskive.

Vi sender alle medaljer ud af to omgange:

  1. AFSENDELSE ER TIRSDAG 18 OKTOBER
  2. AFSENDELSE ER TIRSDAG 25 OKTOBER

ALLE DER ER TILMELDT INDEN 18 OKTOBER VIL KOMME MED I 1. AFSENDING.

Vi glæder os!

Uhyggelige Løbehilsner

JUNGLERUN & LEGEHELTENE

Bestil billet her